BETON ALTI TRAPEZ SAC ÖLÇÜLERİ NELERDİR?

BETON ALTI TRAPEZ SAC ÖLÇÜLERİ NELERDİR?

İnşaat sektörü başta olmak üzere birçok farklı alanda tercih edilen beton altı trapez saclar, düz oluklu bir yapıya sahiptir. Genellikle galvaniz kaplama ile üretilen bu ürünler, orijinal renginde olabileceği gibi boyalı bir şekilde de tercih edilebilir. Boyalı olan saclar, genellikle dekorasyon ürünlerinde kullanılır. 1000 mm – 13000 mm arasında istediğiniz ölçülerde tercih edebileceğiniz bu ürünleri özelleştirebilirsiniz. Yapınızın ihtiyacı olan ölçeklerde sahip olabileceğiniz saclar, genellikle 0,40 mm – 1 mm arası ölçeklerde tercih edilir. Ürünlerin genişliği ile 860 mm – 1000 mm arasında olabilir. Daha kalın olan trapezler, plaka olarak adlandırılır. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Beton Altı Trapez Sac Ölçülerine Göre Kullanım Alanları

Farklı ölçeklere göre çeşitli kullanım alanlarına sahip olabileceğiniz trapez saclar, çok çeşitli alanlarda değerlendirilebilir. İnşaat firmaları tarafından sıklıkla kullanılan beton altı trapez sac ölçüleri birbirinden farklı olabilir. Çelik ve beton arasında kullanılan bu ürünler, hafif olduğu için kolayca taşınabilir. Az yer kapladığı için de tercih edilen bu ürünler, zemin beton altları, çatı katları, asla kapları ve cephe kaplamalarında kullanılabilir.

Beton Altı Trapez Sac Neden Tercih Edilir?


Yapı malzemelerinden önemli ölçüde tasarruf etmenize olanak sağlayan beton altı trapez sac seçenekleri, iş gücünden de tasarruf ettirir. Bu ürünler kullanıldığında betondan yaklaşık %30 oranında tasarruf elde edersiniz. Levha halinde satın alabileceğiniz ürünleri kolayca işleyebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Parlaklığı sayesinde tek başına bile kullanılsa dekoratif bir görüntü elde etmenize olanak sağlayan bu ürünleri çok seveceksiniz. İş gücünden de tasarruf ettiren ürünler, az yer kaplar. Depolama problemi olan firmalar için oldukça avantajlı olan saclar, üretimde verimlilik sağlar.